Er is een vacature beschikbaar!

Over Custom Graphics

It's not painted, it's a wrap!

Custom Graphics is een jong bedrijf dat gespecialiseerd is in het wrappen van voertuigen.

Wij beschikken over 320m² bedrijfsruimte voor het ontwerpen, produceren van prints, wrappen en stallen van voertuigen tot deze klaar zijn en opgehaald worden door de klant. De ruimte is zo ingericht dat de wrap efficiënt en professioneel kan worden geplaatst en de kwaliteit wordt gewaarborgd.

3M certificering

De wrappers van Custom Graphics zijn door 3M gecertificeerd als '3M Preferred Car Wrappers'.

"3M heeft een netwerk van specialisten: de 3M Preferred Car Wrappers. Bij hen ben je ervan verzekerd dat jouw auto van de beste materialen wordt voorzien. Deze specialisten op het gebied van carwrapping staan garant voor uitmuntende kwaliteit en afwerking."


Wilt u samenwerken? Contact opnemen Bel 030-7600530


Custom Graphics is onderdeel van RV Productions.
Hier kan je terecht voor al uw reclame ontwerp, webdesigns, webapplicaties en grootformaat prints op vinyl, poster of zelfs behang.

Meer informatie over RV Productions vind je op rvproductions.nl.

Laatste social updates

Wrap updates, nieuws en meer!


30-05-2018 In verband met een zwembad in ons kantoor, werkplaat en productieruimte (helaas niet met een opgezet zwembad en zonder cocktails) zijn we slecht bereikbaar. We doen ons best om zo snel mogelijk weer up#nieuwegein

Bekijk bericht


08-05-2018 Preparing our raceteam Yamaha’s for the next race this weekend 🚀🏍🏁 #Yamaha #r6 #2017r6 #2007r6 #desperados #revsyourheart #cgracing @desperados

Bekijk bericht


30-04-2018 Na de motor te hebben gewrapt, kwam de eigenaar van Custom Graphics met het idee om de “GS” letters ook blauw te maken. Goed idee en ben blij met het resultaat.

Bekijk bericht

Bekijk alle berichten