Er zijn vacatures beschikbaar!

Carwrapping

Professionele carwraps

Carwrapping is een voordelig alternatief voor het opnieuw laten spuiten van de auto. Spuiten is een dure en tijdrovende klus en heeft bovendien een blijvend resultaat. Wrappen biedt de mogelijkheid om een unieke auto te rijden zonder daarbij de originele lak van de auto aan te tasten. Doordat we werken met een speciaal soort lijm kan deze op elk gewenst moment verwijderd worden. Na de verwijdering van het vinyl is de originele lak nog precies zoals voor de wrap. Goed voor de restwaarde van de auto!  

Beschermende functie
Naast dat het vinyl de auto een totaal nieuwe look geeft, heeft het ook een beschermende functie. Het beschermt de lak van de auto tegen steenslag, krasjes en weersinvloeden.

Kwaliteit en eigen productie
Reclame-uitingen of een volledig custommade ontwerp. Wat het ook is wat je wilt, onze ervaren designer maakt alles zelf. We werken alleen met hoogwaardig 3M-vinyl voor de wrap van de auto. Hierdoor kunnen wij de beste kwaliteit bieden en kun je lang genieten van de wrap. Wij beschikken over een grootformaat latexprinter waarmee we het ontwerp zelf kunnen afdrukken op het vinyl. Zodra jij het ontwerp hebt goedgekeurd, kunnen we gelijk overgaan tot het afdrukken van het ontwerp en wrappen van je auto. Dit betekent geen onnodig oponthoud door uitbesteding en een scherpe prijs!


Carwrap prijzen

Kleine auto's

€ 1795,00

Hatchback/Sedan

€ 1995,00

Station auto's

€ 2295,00

MPV's en SUV's

€ 2395,00

Bedrijfsbussen

€ 2495,00

Exclusief

€ 2395,00

* Genoemde prijzen zijn vanaf/indicatief op basis van 3M vinyl in één kleur, excl. BTW.

Voordelen

  • Goedkoper dan spuiten
  • Permanente of tijdelijke toepassing
  • Oneindig veel mogelijkheden
  • Eenvoudig te verwijderen zonder lijmresten

Garanties

U krijgt van ons een garantie van 6 maanden op de montage en een varierende garantie van 3 tot 8 jaar op het materiaal. U kunt ons altijd even vragen welke voorwaarden er voor u aanzitten.

Wasstraat

Natuurlijk kunt u met uw gewrapte auto door de wassstraat, u mag hem zelfs met vloeibare wax insmeren! Er is wel een maar; ga nooit door een wasstraat met harde borstels.

Levensduur

Een carwrap kan wel tot 8 jaar mooi blijven, dit is van vele zaken afhankelijk en hoe u met uw auto om gaat.


Carwrapping

Laat je auto eens wrappen

Een andere kleur voor je auto, een uniek fullcolor design of wil je het wagenpark laten voorzien van effectieve reclame? Het is allemaal mogelijk, let's wrap it up!

Meer over carwraps

Boatwrapping

Een upgrade voor je boot!

Ben je de standaard stickers van je boot zat? Customize je boot met een vette wrap! Ook al is je boot al 10 jaar oud, wij zorgen ervoor dat hij er weer als nieuw uitziet.

Meer over boatwraps

Boardwrapping

Uniek de piste op deze winter

Samen maken we een uniek, persoonlijk en stoer snowboard met eigen ontwerp! Of laat je kite- of wakeboard klaar maken voor een gruwelijke zomer.

Meer over boardwraps

Something else?

Of iets anders laten wrappen?

Naast voertuigen zijn er nog veel meer mogelijkheden. Scooters, motoren, vloeren, koffiemachines, iPad’s, muren of zelfs lelijke keukenkastjes... Maak er iets moois van!

Lees verder

Laatste social updates

Wrap updates, nieuws en meer!


Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /home/admin/domains/customgraphics.nl/public_html/template.php on line 236

Bekijk alle berichten