Er zijn vacatures beschikbaar!

Boardwrapping

Wakeboard, snowboard of kiteboard personaliseren?

Elk seizoen een nieuw design op je board zonder een nieuw board te hoeven kopen? Dit kan door je board te laten wrappen. Hiermee geven we je board in een handomdraai een nieuw strak uiterlijk. Je kan zelf een ontwerp aanleveren of deze door ons laten maken.

Beschermende functie
De wrap beschermt het originele design van het board. Bij het aanbrengen of verwijderen van de wrap blijft je board in dezelfde staat zoals deze van tevoren was.

Kwaliteit en eigen productie
Voor de wrap op het board gebruiken wij uitsluitend 3M vinyl, dit is duurzaam vinyl van hoge kwaliteit. Hiermee kun je gerust het water of de piste op. Alle ontwerpen worden gemaakt door onze ervaren designer en ook het afdrukken van het ontwerp op het vinyl doen we zelf. Wij beschikken over een grootformaat latexprinter, waardoor we niks hoeven uit te besteden en de prijs scherp kunnen houden!


Prijzen weten?Ontwerp nodig? Contact opnemen


Carwrapping

Laat je auto eens wrappen

Een andere kleur voor je auto, een uniek fullcolor design of wil je het wagenpark laten voorzien van effectieve reclame? Het is allemaal mogelijk, let's wrap it up!

Meer over carwraps

Boatwrapping

Een upgrade voor je boot!

Ben je de standaard stickers van je boot zat? Customize je boot met een vette wrap! Ook al is je boot al 10 jaar oud, wij zorgen ervoor dat hij er weer als nieuw uitziet.

Meer over boatwraps

Boardwrapping

Uniek de piste op deze winter

Samen maken we een uniek, persoonlijk en stoer snowboard met eigen ontwerp! Of laat je kite- of wakeboard klaar maken voor een gruwelijke zomer.

Meer over boardwraps

Something else?

Of iets anders laten wrappen?

Naast voertuigen zijn er nog veel meer mogelijkheden. Scooters, motoren, vloeren, koffiemachines, iPad’s, muren of zelfs lelijke keukenkastjes... Maak er iets moois van!

Lees verder

Laatste social updates

Wrap updates, nieuws en meer!


Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /home/admin/domains/customgraphics.nl/public_html/template.php on line 236

Bekijk alle berichten