Er zijn vacatures beschikbaar!

Wrap ontwerpen

Beginnen op de digitale tekentafel!

Elke wrap begint met een idee. Als je wensen duidelijk zijn, worden deze op de computer in schaaltekeningen uitgewerkt. Zodra je helemaal tevreden bent, werken we het verder uit. Als je je geen enkele voorstelling kunt maken van wat je precies wilt, dan werken we in Photoshop een fotorealistisch beeld uit. Zo krijg je vanzelf een beeld van het ontwerp dat helemaal wordt aangepast naar jouw wensen! Als je 100% tevreden bent met het ontwerp gaan we aan de slag.

Materiaal uitzoeken

We werken alleen met hoogwaardig vinyl, en de mogelijkheden hierin zijn ongekend. Van matzwart tot felroze, van carbon tot brushed steel: er zit altijd wel iets tussen wat bij je past. Daarnaast beschikken we over een grootformaat latexprinter en hebben wij naast wrappen jarenlange ervaring met het ontwerpen naar wens van de klant. Dit geeft je de mogelijkheid om voor een scherpe prijs een eigen ontwerp uit te laten werken.


Afspraak maken? Wrap mogelijkheden

Laatste social updates

Wrap updates, nieuws en meer!


Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /home/admin/domains/customgraphics.nl/public_html/template.php on line 236

Bekijk alle berichten