Er zijn vacatures beschikbaar!

Werkwijze wrapping

Hoe gaan we te werk


1). Ontwerp

Elk ontwerp begint met een idee, nadat u uw wensen kenbaar heeft gemaakt wordt uw idee op de pc door middel van schaaltekeningen uitgewerkt. Als u tevreden bent, werken we het verder uit. Als u zich geen enkele voorstelling van kunt maken van wat u precies wilt dan werken we in Photoshop een fotorealistisch beeld uit. Zo krijgt u een goed beeld van het ontwerp. Als u 100% tevreden bent met het ontwerp gaan we aan de slag.


2). Voorbereiding

Er wordt een vinyl gekozen in de door uw gewenste kleur of het vinyl wordt voorzien van het digitale ontwerp d.m.v. een grootformaat full color printer die wij bezitten.


3). Uitvoering

We beginnen met het demonteren alle obstakels van uw auto, zoals de antennes, handgrepen en lampen voor een mooie doorloop van de wrap. Vervolgens wordt uw voertuig word geheel vetvrij gemaakt en kan het wrappen beginnen. Wanneer de auto gewrapt is worden de obstakels terug geplaatst en kunt u genieten van uw totaal anders uitziende voertuig.


Vervangend vervoer

Per voertuig zijn wij gemiddeld 2 a 3 dagen bezig met wrappen. Wij bieden u vervangend vervoer aan in de tijd dat u niet over uw voertuig kan beschikken. Daarnaast kunt u gebruik maken van onze haal- en brengservice!

Laatste social updates

Wrap updates, nieuws en meer!


Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /home/admin/domains/customgraphics.nl/public_html/template.php on line 236

Bekijk alle berichten