Er zijn vacatures beschikbaar!

Bootwraps / boatwrapping

Wil je een echt unieke boot hebben?

Wrappen geeft je als booteigenaar de mogelijkheid om een unieke boot te varen zonder daarbij de originele gelcoat aan te tasten. De mogelijkheden zijn ongekend. Zodra je de boot wilt verkopen of een nieuw ontwerp wilt, kan het vinyl eenvoudig en zonder lijmresten door ons verwijderd worden. Doordat de originele gelcoat beschermd is geweest, is deze nog in dezelfde staat als voor de wrap. Goed voor de verkoopwaarde!

Beschermende functie
Naast een nieuw uiterlijk biedt het vinyl ook een beschermende functie. Het beschermt de gelcoat van de boot tegen verkleuring en aanslag. Omdat de boot het grootste deel van het jaar in het water ligt, worden de boten die bij ons gewrapt worden voor- en nabewerkt om de wrap extra bestendig te maken tegen water. Hiermee verlengen we de duurzaamheid van de bootwrap en heb je er zo lang mogelijk plezier van.

Kwaliteit en eigen productie
Elke ontwerp is custommade: speciaal voor jou gemaakt! Je zult dus nooit een boot tegenkomen die er precies hetzelfde uitziet. Onze ervaren designer brengt jouw ideeën tot resultaat en maakt een ontwerp dat de boot uniek maakt. We hebben een grootformaat latexprinter, dus ook het drukken van het ontwerp op het vinyl regelen we hier. We werken van ontwerp tot eindresultaat zelf aan de boot!


Prijzen weten?Ontwerp nodig? Contact opnemen


Carwrapping

Laat je auto eens wrappen

Een andere kleur voor je auto, een uniek fullcolor design of wil je het wagenpark laten voorzien van effectieve reclame? Het is allemaal mogelijk, let's wrap it up!

Meer over carwraps

Boatwrapping

Een upgrade voor je boot!

Ben je de standaard stickers van je boot zat? Customize je boot met een vette wrap! Ook al is je boot al 10 jaar oud, wij zorgen ervoor dat hij er weer als nieuw uitziet.

Meer over boatwraps

Boardwrapping

Uniek de piste op deze winter

Samen maken we een uniek, persoonlijk en stoer snowboard met eigen ontwerp! Of laat je kite- of wakeboard klaar maken voor een gruwelijke zomer.

Meer over boardwraps

Something else?

Of iets anders laten wrappen?

Naast voertuigen zijn er nog veel meer mogelijkheden. Scooters, motoren, vloeren, koffiemachines, iPad’s, muren of zelfs lelijke keukenkastjes... Maak er iets moois van!

Lees verder

Laatste social updates

Wrap updates, nieuws en meer!


Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /home/admin/domains/customgraphics.nl/public_html/template.php on line 236

Bekijk alle berichten